fbpx

Bruk beviset på din kompetanse ved å markedsføre deg med godkjenningsmerket for ansvarsrett og symbol på at du har et styringssystem i henhold til pbl.

For hvert klistremerke du kjøper av ansvarsrett får du ett gratis klistremerke for styringssystem!

PS! Forutsetter at du er bruker av vårt styringssystem, JobBox

Størrelsesforhold:

Vi anbefaler hovedsakelig 300x300cm størrelse på side og panser, mens 150×150 er mer egnet for bak, eventuelt på siden dersom plassert på dør eller andre steder der 300x300cm blir for stort.

Her er ett eksempel på en Renault Trafic og VW Caddy:

Bruk bestillingsskjema til høyre for å bestille. Vi gjør oppmerksom på at det kun er foretak som innehar en sentral godkjenning som har lov å bruke dette i sin markedsføring! Vi forbeholder oss retten til å kansellere en bestilling dersom bestiller ikke har godkjenning.

Klistremerkene leveres på kvalitetsfolie (3M) beregnet for bruk på bil og lignende. Klistremerkene er overlaminert på forsiden for ekstra beskyttelse med holdbarhet opp til 7 år mot falming. Limsiden består av såkalt «comply» som er små riller som leder luft ut i små kanaler, noe som gjør monteringen mye enklere for deg!

Bestillingsskjema klistremerker 2019

Alle priser eks. mva. PS! Vi kan ikke levere godkjenningsmerket dersom foretaket som bestiller ikke har godkjenning.
  • Pris: Kr 60,00 Antall:
  • Pris: Kr 120,00 Antall:
  • Pris: Kr 80,00 Antall:
  • Pris: Kr 30,00 Antall:
  • Pris: Kr 60,00 Antall:
  • Pris: Kr 40,00 Antall:
  • Kr 0,00
  • Kr 130,00
    Jeg bekrefter herved at jeg kvalifiserer kravene til bruk av godkjeningsmerket og, dersom aktuelt, er kunde på styringssystem fra Total Kontroll. Klistremerkene sendes normalt innen 5 virkedager etter mottatt bestilling. Forventet holdbarhet mot falming og klebeevne på klistremerker er minst 3 år og opp til 7 år. Siden vi ikke står for montering av klistremerkene, og kan ikke kvalitetssjekke montering og bruk, stiller vi ingen garantier. Ved montering må overflaten vaskes grundig, gjerne med teknisk sprit. Ikke bruk vask med polering! Ikke bruk maskinhall ved vask av bil. Ved bruk av høytrykkspyler ha dyseavstand på minst 40cm. Ikke spyl inn på skrått slik at strålen treffer inn på kanten på klistremerket. Alle priser eks. mva.