Forretningsmål

Total Kontroll AS har som mål å være en lønnsom bedrift gjennom å betjene våre kunder på en god og profesjonell måte. Våre intensjoner er å utvikle godkjente og brukervennlige systemer og tjenester. Vi skal skape kostnadseffektive og tidsbesparende resultater for våre kunder med vår erfaring, kompetanse og dyktige medarbeidere.

Forretningside

Vi fokuserer på å yte god kundeservice og å oppnå gode kundeforhold. Vår målgruppe er alle typer bedrifter innen bygg og anleggsbransjen, både veletablerte og nyoppstartede. Vi skal være ambisiøse, pålitelige og korrekte.

Kunnskap og erfaring

Total Kontroll leverer programvareløsninger og hardware som effektiviserer arbeids hverdagen og oppfyller lovkrav for våre kunder. Våre tjenester hjelper kundene å holde seg oppdaterte, bli mer effektive og spare penger ved å tilby programvare og Internet of Things-løsninger (IoT). Vi leverer en lang rekke tjenester deriblant prosjektstyringsverktøy, timeregistrering, elektronisk kjørebok og HMS/internkontroll-system. Med lang erfaring og dyktige medarbeidere har vi tilegnet oss god kompetanse innen fagområdet.

Fri support

Vi tilbyr også fri support til våre kunder. Det skal ikke koste noe ekstra å benytte seg av våre tjenester du allerede har betalt for.
Obs! Fri support er selvsagt begrenset til bruk av våre tjenester og produkter. Vi tilbyr ikke fri support på tredjepartsprogrammer og andre årsaker som kommer i konflikt med våre programmer.

Trygg lagring

All data og dokumenter tilknyttet bruk av våre tjenester er trygt lagret i skyen. Vi har trygge rutiner for sikkerhetskopiering (backup) for alle dokumenter som håndteres i forbindelse med f. eks. søknadsprosesser. Vi benytter oss av servere lokalisert i Norge.
Våre nettbaserte tjenester kjører i skyen, og er spredt over et stort geografisk område. Dersom ett sted skulle bli rammet av nedetid eller andre katastrofer, står et nytt datasenter klar til å overta for dette. Dermed er vi sikret minimal nedetid dersom uhellet først skulle oppstå. Dette er en tjeneste som leveres av våre underleverandører på datalagring.

Kredittrating/credit rank:

Gaselle bedrift 2015

Vi er miljøfyrtårn sertifisert

Meny