Vi bistår deg hele veien til fagbrev!

Veien til fagbrev kan virke tung og krevende. Ved å velge oss vil vi gjøre denne prosessen lettere for deg og/eller dine ansatte. Vi veileder og følger deg/dere opp gjennom hele prosessen. Vi vil innhente informasjon som er nødvendig, og du/dere trenger kun forholde deg til oss i oppmeldingsprosessen. All viktig info får du hos oss. Dermed kan du, som leder eller ansatt, konsentrere deg om dine daglige arbeidsoppgaver. Her er det mye tid å spare!

Målet er å få sentral godkjenning. Vi kan bistå deg hele veien!

For å få fagbrev må man igjennom en teoretisk eksamen og en praktisk prøve.

Veien til fagbrev kan være enklere enn du tror!

veien-til-fagrev-anleggsmaskinforer

Her er ett eksempel:

Gunnar, 32 fra Hamar, var skolelei og fikk tilbud jobb da markedet var bra og behovet stort for folk i arbeid. Han takket ja, og har i løpet av mange år knyttet til seg kunnskap innen grunnarbeid faget.

Gunnar og en god venn ønsker å starte eget firma, men vil møte problemer med å få oppdrag og vinne anbud uten en sentral godkjenning, da de mangler papirer på arbeidet de allerede kan.

Gunnar ble meldt opp til teoretisk eksamen, fikk utlevert lærestoff og eksempler på tidligere eksamener. Dette førte til at Gunnar bestod eksamen lettere enn han hadde antatt.

Veien videre var dermed mye enklere. Gunnar kunne dokumentere mange års arbeidserfaring, og ved å nærmest jobbe som normalt, bare under oppsyn fra sensor, kunne han bestå fagprøven i et prosjekt han allerede hadde planer om å utføre.

Med fagbrev og bistand fra Total Kontroll AS, fikk Gunnar endelig sin egen sentral godkjenning.

Vi ønsker Gunnar lykke til videre!

Vil du vite mer? Ta kontakt via skjema:

Eller kontakt oss på tlf:  53 00 26 30

Meny